Reduceri la sandalele TEVA

Omul intelept isi face iarna car si vara sanie, spune un proverb romanesc. De aceea va semnalam o promotie a unuia dintre cele mai mari magazine de echipament montan din Romania, Craimont.

Craimont are in acest moment o promotie la sandalele TEVA, promotie ce consta in 30% reducere. Sunt doua modele la reducere, respectiv Teva H-XLT si Teva Hurricane 3. Reducerile le puteti vedea aici.

Sandale Teva Hurricane

Dupa cum probabil stiti, sandalele TEVA sunt o firma foarte apreciata atat de montaniarzi cat si de calatori, in general. Renumele bun vine atat din calitatea materialelor folosite cat si din imaginea brandului, cei de la TEVA reusind sa se asocieze cu spiritul explorator, dornic de aventura.

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>