Ciucas, mai altfel

Weekendul ce a trecut am fost din nou în Munții Ciucaș, un munte pe care vorba tatălui lui Andrei „îl știm piatră cu piatră”. Ciucaș este muntele copilăriei tatălui lui Andrei și mergând foarte des cu el pe munte am ajuns de multe ori pe potecile Ciucașului, ba chiar am organizat și noi (noi adică echipa Povești despre munte) o tură aici vara trecută (despre acea tură citește aici). De ce spun că tura aceasta a fost mai altfel? Pentru că am fost cu EcoXtrem și în afară de trekking am avut și alte activități gen “adventure park”, cum ar fi tiroliană, urcare pe blocatoare și orientare turistică.

În prima zi am făcut o plimbărică pe Zăganu în ritm lejer, lungindu-ne la povești, sfaturi de viață, glume și alte chestii pe care le vorbește lumea pe munte. Cum spunea tatăl lui Andrei ca timp ne-am depășit toate recordurile negative însă nu timpul a fost obiectivul nostru sâmbătă, nimeni nu a dorit să se grăbească. Și dacă ar fi dorit l-am fi trimis la Ciucaș Trail Running pentru că oricum traseul de semimaraton trece pe creasta Zăganului :D Am realizat din nou că am nevoie de bocanci de iarnă pentru că la sfârșitul traseului aproape aveam pești în bocanci – am prins o zăpadă destul de udă. Mi-a salvat seara Chiciu care mi-a împrumutat sandalele lui (eu ca deșteptu’ am uitat să-mi iau încălțări de schimb… ).

Pentru că seara niciodată nu se termină după masă Chiciu se dovedește a fi omul serii, scoate chitara și ne ține la cântare până după miezul nopții. Ne ține la propriu, cine ar fi riscat să i se cânte „cine pleacă e un bulangiu”!?

A doua zi instructorii (printre care mă număr și eu, e drept cu titlul de “ucenic” în față :P) au avut de muncă. Am avut de pus tiroliana, coarda pe care s-a cățărat la blocatoare, amenajat traseul de orientare. Eu am căscat bine ochii la cum se montează astfel de dispozitive, vorba aia „learn from the pros” sau mai pe românește „fură meseria”.

După o zi lunguță a urmat un drum frumos către casă ca în versurile de la Vama Veche:

acuma țin o bere în mână, și o beau!

În stânga mea conduce cineva…

Mai jos aveți povestea în imagini:

 Hai băieții, plecăm și noi la munte!?

DSC_0155

Munte am vrut, munte am primit… Da’ mai urcam mult???

DSC_0161

Fondatorul clubului ;)

DSC_0168

Creasta Zaganului

DSC_0172

Da’ de râs mai râdem și noi?

DSC_0174

Hai măi Tibi, ăsta e munte, pe aici alergam!

DSC_0179

Vedere spre Vf. Ciucas

DSC_0182

Frumoși mai suntem…

DSC_0192

Creasta Zaganului

DSC_0193

Pășeam atent să nu mă sfarm…

DSC_0194

Vine vine primăvara…

DSC_0204

La concert

DSC_0212

Cum era mă versul ăla!?

DSC_0215

Dacă vrei să te oprești, tragi de chestia asta. Dacă nu merge, zici și tu o rugăciune!

DSC_0218

Pfff… ați văzut cum s-a dus???

DSC_0224

Ne mișcăm și noi mai cu talent!?

DSC_0228

Bye bye Ciucas… Pe data viitoare!

DSC_0232

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

One Comment
  1. I thrust upwards with all my 10 months of pent up desires for a few
    minutes before I pulled out my cock inside her and pushed her
    down my cock. When I launched The Sense of Smell Lab, a global leader
    in developing one-of-a-kind products for health and well being, one area of my focus that is getting considerable attention is sexual health, especially low female libido.
    The famous Norton has released their Norton Internet Security 2010 suite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>