Cum se foloseste un GriGri

Petzl Gri Gri este un coborator cu franare asistata ce a devenit extrem de popular in catararea sportiva. In videoclipul de mai jos, realizat chiar de cei de la Petzl, va sunt prezentate avantajele acestui dispozitiv dar si modul corect de folosire.

Chiar daca videoclipul este foarte clar, fiind vorba de un sport in care viata voastra poate fi pusa in pericol in cazul neutilizarii corespunzatoare a echipamentului, insistam ca primele dati sa folositi acest gen de dispozitive numai sub indrumarea unei persoane cu experienta in escalada.

Petzl GriGri 2 il puteti gasi la un pret de 299RON la Himalaya, sau in oricare alt magazin cu specific montan.
 

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>