Monteo – paradisul echipamentului ieftin

Astăzi o să vă povestesc despre doi oameni extraordinari și „copilul” lor – magazinul Monteo din București. Proprietarii sunt doi foști sportivi de performanță. Acum mulți ani li s-a oferit șansa să importe echipament second hand din Austria și așa a luat naștere Monteo. De atunci, prin multă muncă (mi-au povestit odată cum pe la începuturi se trezeau cu noaptea în cap și timp de 12 ore centrau și reparau biciclete), magazinul a tot crescut în popularitate ajungând destul de cunoscut în lumea montană.

Este situat pe Șoseaua Sălaj nr. 228, ce-i drept un pic cam peste mână dacă nu ești din zonă. Aici iarna veți găsi schiuri atât de tură cât și alpine, snowboard-uri, clăpari, booti pentru snowboard, căști, bețe de schi. Vara găsiți biciclete. Service nu mai oferă dar te pot îndruma către service-uri de calitate.

Echipamentul este uzat însă se poate folosi fără probleme (o singură dată am avut o problemă cu niște legături de tură cumpărate pentru un prieten însă mi-au fost schimbate cu altele fără probleme!). Consier că este cea mai bună alegere nu doar pentru cei care nu își permit un echipament nou cât și pentru cei care nu sunt convinși că se vor ține de sportul în care vor să investească.

Prețurile sunt incredibil de mici. Eu am găsit schiuri de tură + legături (ce-i drept, model vechi!) la 100 RON. Ieri mi-am cumpărat și bicicletă de la ei (ultima din magazin!) cu 250RON.

Din câte am înțeles urmează să intre în concediu până în octombrie. Dacă la toamnă doriți să vă luați schiuri și sunteți nou în sportul acesta vă recomand să dați întâi o tură pe la ei! Veți găsi doi oameni dornici să vă ajute și nu să vândă cu orice preț.

Sunt curios să aflu și părerea voastră referitoare la magazinul Monteo. Dacă ai interacționat cu el în vreun fel te rog să-mi lași un comentariu în care să-mi povestești experiența ta!

Update: datorită interesului crescut pentru echipament second-hand, am dedicat un întreg articol acestei teme, îl puteți găsi aici.

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>