Cum faci sub 4 ore la Maraton Piatra Craiului

Dacă v-ați întrebat vreodată cum este posibil să faci un timp de sub 4 ore la Maratonul Piatrei Craiului, mai jos aveți “răspunsul” celor câțiva care reușesc această performanță. Răspunsul în acest caz este o coborâre pe grohotiș cu o viteză ce ar face și caprele negre invidioase. Evident, zonele cu grohotiș sunt doar o mică parte din tot maratonul, însă dacă știi “să dai drumul la picioare” poți câștiga multe minute.

Vă invit să urmăriți un filmuleț în slow motion cu fruntașii alergării montane atacând în viteză grohotișurile Pietrei Craiului:

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>