Incepe Freeride World Tour 2015

Nu ne facem probleme cum că nu ați avea program în weekend, însă în cazul excepțional în care rămâneți acasă ținem să vă anunțăm câ mâine începe Freeride World Tour 2015, competiția de ski freeride organizată de Swatch și Northface în care îi puteți admira pe unii dintre cei mai buni freerideri ai momentului.

Prima etapă va avea loc la Chamonix, urmând ca următoarele etape să fie organizate în Austria, Andora, Alaska și Elveția. Detalii despre rideri, poze și alte asemenea găsiți pe site-ul Freeride World Tour, tot acolo putând să urmăriți live evenimentul, prin webcast, comentat. Pe Facebook puteți urmări hashtag-ul #fwt15 pentru update-uri în timp real.

Nu ne rămâne decât să vă îndemnăm să nu vă necăjiți prea tare pentru că nu sunteți voi protagoniștii și sperăm că imaginile și video-urile or să vă motiveze atât de tare încât a doua zi să luați skiurile în spate și să plecați spre munte cu primul tren.

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>