Semimaraton Intersport Brasov 2015

Nici nu am apucat să ne odihnim bine după Azuga Trail Race, ultima cursă de alergare montană notabilă a anului, că deja se prefigurează prima de anul viitor (asta dacă nu luăm în considerare și cei 5 km din martie de la Postăvaru Night).

Semimaratonul Intersport de la Brașov se află la a patra ediție și e programat, ca de obicei, la începutul lunii aprilie. Cursa pornește din Piața Unirii și urcă pe drum forestier până în Poiana Brașov (unde este și un punct de alimentare), apoi se coboară înapoi în oraș trecând prin Șaua Tâmpei. Dacă ești antrenat binișor, traseul este integral alergabil, urcarea fiind relativ lină. Există și un traseu de cros (10 km) și o cursă populară, despre care găsiți mai multe informații aici. Organizarea nu pare să fi avut vreun cusur până acum, iar dacă mă întrebați pe mine, cursa asta e numai bună pentru trecerea de la alergatul pe asfalt la trail running.

Înscrierile au început deja, iar taxa este de doar 50 de lei dacă o plătiți până la 30 noiembrie. Hai!

10173520_646770012062284_1019995974_nSursa foto

Andrei Popilian

Povești despre munte înseamnă pentru mine plăcerea de a împărtăși cu ceilalți experiențele mele pe munte și bucuria de a-i duce și pe alții acolo unde eu mă simt atât de bine. Cu alte cuvinte, dacă vreți să mergeți la munte, dar prietenii voștri preferă să meargă la Snagov la un grătar sau dacă pur și simplu vreți să cunoașteți oameni cu care să vă simțiți bine într-o excursie faină, ați ajuns unde trebuie. Să ne vedem cu bine!

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>