Teaser Heritage – film despre freeski made in RO

Primavara aceasta se anunta interesanta pentru iubitorii muntelui, tocmai ce a aparut pe Vimeo teaser-ul filmului Heritage, un scurtmetraj despre ski si freeski. Filmul este facut de Ion Trandafir, de care cu siguranta ati auzit daca ati avut macar o mica tangenta cu lumea ski-ului offpiste.

Mai multe detalii nu sunt cunoscute, asteptam cu interes lansarea din primavara 2015. Din teaser-ul de mai jos pare a fi vorba de un film ce vorbeste despre originile ski-ului, despre stramosi, poate despre daci si libertatea de a fi in natura. Suntem si noi curiosi sa vedem ce semnifica metafora barbatului imbracat traditional ce schiaza cu niste schiuri facute manual.

“Heritage” – teaser from ion trandafir on Vimeo.

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>