Videoclipul zilei: Inspiratie pentru luni dimineata

La inceput de saptamana, va recomandam un videoclip care va indeamna sa iesiti din casa si sa faceti sportul vostru preferat, fie ca este vorba de alergare, mountain bike, ski sau escalada.

Va dorim o saptamana cat mai activa, cu cat mai mult timp petrecut in natura si momente in care va simtiti plini de viata. Si nu uitati, viata se masoara in clipele pe care le traiesti cu adevarat, nu in cati bani faci la final de luna sau la cate e-mail-uri ai raspuns intr-o zi.

 

MOVE from ARC'TERYX on Vimeo.

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>