Videoclipul zilei: ski noaptea cu costume LED

Cei mai mulți dintre noi când ne gândim la Philips nu facem nicio legătură cu ski-ul. Începând din acest moment poate că ar trebui, căci ei în parteneriat cu Atomic au reușit să facă unul din cele mai frumoase filmulețe despre ski pe care le-am văzut până acum.

Filmul se numește Afterglow și mai jos vă las trailer-ul, filmul întreg putând fi urmărit la adresa vimeo.com/108679594. Este un filmuleț de senzație, înfățișând skiori îmbrăcați în costumuri LED, noaptea. Îmi aduce aminte de priveliștea de la Postăvaru Night, de frontalele înșirate în noapte în urcarea spre Vf. Postăvaru.

Evident, filmulețul de mai jos este mult mai spectaculos:

AFTERGLOW – Lightsuit Segment from Sweetgrass Productions on Vimeo.

Un interviu despre acest videoclip puteți citi pe Huffington Post.

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>