Videoclipul zilei – Summer feelings

A urca pe munte nu este doar un sport, este un stil de viață, chiar dacă acest lucru sună a clișeu. Poate așa se explică de ce nu prea o să vedeți iubitor de munte care practică doar un sport montan. În general acești oameni practică mai multe sporturi, aleargă, fac trekking, alpinism, ski, rafting, mountain bike, unii mai îndrăzneți zboară. Important pentru ei este să fie în natură, să simtă măreția muntelui și a naturii, să aibă prietenii lângă ei, să simtă puterea comunității din care fac parte.

Vă recomandăm un videoclip despre acest stil de viață, iar dacă vă place asigurați-vă că le vedeți și pe celelalte de pe canalul Vimeo al lui Sebastien Montaz.

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>