S-au deschis inscrierile pentru EcoMarathon 2015

EcoMarathon, unul dintre cele mai îndrăgite și mai bine organizate maratoane montane de la noi din țară, și-a deschis porțile pentru cea de-a șasea ediție ce va avea loc pe 9 mai 2015. După numai câteva zile de la deschiderea înscrierilor, site-ul numără deja 500 de înscrieri, aproape de jumătate din numărul total de locuri disponibile (600 locuri la maraton, 600 la cros). Taxa de înscriere este de 100RON la cros și 125RON la maraton până pe 14 februarie (dacă sunteți fanii sărbătorii Valentine’s Day, uitați cadoul ideal! :)) ) urmând ca apoi taxa să crească la 125RON pentru cros și 150RON pentru maraton. Înscrierile se fac online, pe site-ul EcoMarathon, iar pentru validarea înscrierii trebuie să achitați taxa în maxim 5 zile.

ecomarathon2015Dacă mă întrebați pe mine, este un maraton care nu trebuie ratat, atât datorită atmosferei și organizării ireproșabile dar și datorită peisajului. Se aleargă pe munții din zona Moieciu de Sus, la început de mai, când totul este verde și plin de viață. Traseul de maraton este cuprins din trei bucle cu plecare și sosire în Moieciu de Sus iar traseul de cros reprezintă prima buclă din traseul de maraton, startul la ambele probe fiind în același timp. Un articol mai detaliat despre acest maraton am scris în 2011, când am fost prima dată la EcoMarathon, ediția din 2011 fiind pentru mine al doilea maraton montan după Ciucaș Trail Running 2010. Dar gata cu vorbăria, că mă apucă nostalgia! :))

Sursa foto: Facebook EcoMarathon

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>