9-10 iulie: excursie în Ciucaș cu cortul!

După cum anunță și titlul articolului am stabilit data excursiei din Ciucaș: 9-10 iulie. Dacă te-ai săturat de mașini și aglomerație, dacă vrei să evadezi din rutină și să încerci un weekend mai altfel, un weekend în natură înconjurat de oameni veseli și prietenoși, atunci te așteptăm! Vei descoperi că cerul are mai mult de cele 3 stele care se văd din București, vei vedea că în viață sunt lucruri mai importante decât banii și cariera și te vei împrieteni cu oameni frumoși.

Vom pleca sâmbătă dimineața din București cu microbuzul. Am schimbat un pic propunerea din articolul trecut din dorința de a fi o tură plăcută și pentru cei mai slabi antrenați. Din Cheia urcăm la Muntele Roșu iar de aici spre fosta Cabană Ciucaș unde ne vom pune corturile. Urmează program de voie până pe înserat, lucru care de obicei se traduce prin “stat ca șopârla la soare”. Noi vă vom pregăti o masă delicioasă iar apoi vom admira împreună apusul. Cu ceaiul în căni vom sta la povești afară din cort urmărind cum răsar stelele una câte una. Surpriza serii nu va întâzia să apară. Răpuși de oboseala adunată de peste zi și de ora înaintată ne retragem în corturi și dormim ca niște prunci până dimineața când noi o să vă trezim cu ceaiul sau cafeaua la gura cortului. În a doua zi vom urca pe Vf. Ciucaș – cel mai înalt vârf din zonă. Vom coborî pe Valea Berii în Cheia unde evident vom bea împreună „berea prieteniei”.

IMPORTANT:

  • Aveți nevoie de izopren, sac de dormit și cort. Dacă nu aveți cort spuneți și vă putem ajuta noi în măsura posibilităților sau putem vorbi cu restul participanților.
  • Dacă nu ați mai mers pe munte nu ezitați să ne întrebați privitor la echipamentul necesar. În mare aveți nevoie de bocanci, pelerină de ploaie, haine de schimb, lanternă, trusă prim ajutor, cremă de soare.
  • De masa de sâmbătă seara cât și de ceai/cafea ne ocupăm noi  :)

Vă așteptăm să descoperim împreună frumusețea uitată a vieții! Atenție, mersul cu noi pe munte provoacă dependență!

Vizitati si pagina de Facebook a excursiei!

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>