Despre un OM

Scriu acest articol după ce am fost la proiecția filmului Ultra Trail Făgăraș, film ce redă atmosfera de astă-vară de la concursul Ultra Trail Făgăraș. Nu vreau să fie un articol nici despre film, nici despre concurs, vreau să scriu despre omul din spatele Ultra Trail Făgăraș, de fapt din spatele seriei de concursuri Carpathian Man. M-a impresionat foarte tare aseară Lucian Clinciu, cred că ne-a arătat tuturor celor prezenți în sală ce înseamnă pasiunea. Aș vrea să îi mulțumesc aici pentru grija ce o poartă acestui sport pe care și eu îl iubesc, pentru responsabilitatea cu care s-a implicat în educarea alergătorilor montani, pentru energia cu care organizează an de an concursurile Carpathian Man (din câte am înteles cu resurse financiare foarte limitate).

Ultra-Trail-Fagaras-2012

Pe scurt despre seara de ieri, a fost extraordinară, am retrăit emoțiile de astă-vară de la Ultra Trail Făgăraș. Lucian știe să te facă să te simți ca acasă, știe să te facă să simți că faci parte din familia alergătorilor montani. Ne-a invitat la eveniment personal prin telefon pe toți participanții la UTF din București (nu mi-a venit să cred când mi-a zis la telefon că este Lucian Clinciu, am rămas mască!) iar la finalul proiecției ne-a chemat pe toți cei care am alergat și eram prezenți în sală să spunem câteva cuvinte despre experiența noastră. Mulțumim Lucian, m-ai făcut să mă simt și mai mândru că fac parte din această frumoasă comunitate a alergătorilor!

Mai jos aveți un paragraf despre Lucian apărut într-un articol din revista Alerg, articol scris când Lucian Clinciu a traversat în alergare Carpații Meridionali în 9 zile. Zice cam așa autorul articolului:

Ce știe el cel mai bine e că își dorește o viață bună, ca oricare dintre noi de fapt, însă pentru el o viața care desființează sacrificiul, efortul (fie el fizic) dus la extrem, care ignoră “tăvăleala” gratuită prin noroaie, zloată și viscol nu mai e o viață bună, ci doar o viață ușoară. Ceea ce este altceva.

 

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

4 Comments
 1. calorie goal to lose 2 lbs a week

  It may be shown to get even more potent when participants are inspired to engage in written activities.
  For every one of the haters out there – these are irrelevant and get no acknowledgement,” said Liddell. Til (blogs.rediff.Com) benefits of swimming vs
  running These two writing styles may look different, plus they have their unique advantages and disadvantages.
  The problem statement is a crucial component of any proposal,
  because it both sets a bad tone and established the context in which almost every
  other component fits.

 2. free magazines

  So it really is better to produce outline with the story in addition to visualise thoughts in connection with subject for
  effective writing. While you’re working on your article
  marketing, you will over likely experience writer’s block eventually, even if you happen to be an experienced writer.
  somewhat (nedvizhimost-na-tenerife.net) best place to
  get grocery coupons For this reason, students must indulge in extra curricular activities including social work
  and organizing events to achieve advantages regarding these
  activities. Writing your letter by hand is suitable especially
  had you been close friends with the decease or surviving family.

 3. Awesome site you have here but I was curious about if you
  knew of any forums that cover the same topics discussed in this article?
  I’d really love to be a part of group where I can get comments
  from other knowledgeable people that share the same interest.

  If you have any suggestions, please let me know.

  Many thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>