Excursie în Bucegi

Îți pare rău că a trecut vacanța și de acum până la Crăciun toate zilele vor fi la fel? Ei bine, noi nu suntem de aceeași părere. Noi credem că putem face vacanță din fiecare weekend.

De aceea te invităm pe 10 septembrie într-o mică excursie de o zi în Bucegi. Vom urca pe Poteca Urlătorilor, incorect denumită Jepii Mari, după cum ne explică Dl. Dinu Mititeanu aici. Ajunși la Piatra Arsă ne potolim foamea, stăm întinși la soare până ceasul ne obligă să o luăm din loc spre Sinaia pe Piciorul Pietrei Arse pentru a prinde trenul de întoarcere spre București.

  • Când? 10 septembrie 2011
  • Unde ne întălnim? La Gara de Nord, în fața casei de bilete la ora 6 dimineața sau în gara din Bușteni la ora 09:50. Vom merge cu trenul P3001. Vă rugăm ca pe măsură ce ajungeți la locul de întâlnire să vă cumpărați bilet până la Bușteni.
  • Cât durează urcarea? Aproximativ 3h jumăte – 4. Coborârea durează aproximativ 3 ore.
  • Poate veni oricine în tură? Da, poate veni oricine cu condiția să aibă o minimă condiție fizică și să își dorească să urce pe munte.
  • De ce echipament am nevoie? Geacă de ploaie, hanorac polar, tricou de schimb, trusă medicală, bocanci, frontală, 2l apă. Vom mânca din traistă. Pentru întrebări și sfaturi referitoare la echipament folosiți adresa de e-mail de mai jos.
  • Cine organizează tura? Tura este organizată de Andrei Popilian. Îl puteți contacta la andrei.popilian@povestidespremunte.ro sau la 0722 372 441.
  • Cât costă? Costul organizării turei este 0 RON. Singurele costuri implicate sunt cele de transport, disponibile aici.
  • Cum mă înscriu? Înscrierile se fac fie direct la Andrei Popilian, fie prin intermediul secțiunii de contact a site-ului sau pe pagina noastră de facebook.

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>