În Ciucaș, cu cortul

În primul rând vrem să vă mulțumim pentru feedback-ul excelent primit după tura din Poiana Narciselor. Ne-a făcut mare plăcere să organizăm tura și înseamnă enorm pentru noi să știm că v-ați simțit bine.

După cum v-am zis, și chiar dacă nu vă spuneam vă prindeați și singuri, urmează să ne revedem curând. Proaspăt întorși din Poiana Narciselor am început să ne gândim unde va fi următoarea tură. Și pentru că de idei nu ducem lipsă ne-am hotărât ca următorea ieșire să o facem în Munții Ciucaș.

De data asta vom sta două zile, la cort. În prima zi vom urca din Cheia pe Bratocea până pe Vf. Ciucaș și apoi vom coborî la fosta Cabana Ciucaș unde vom pune corturile și vom pregăti o masă absolut delicioasă. Spre seară, după ce ne vom sătura de povești sub stele ne vom retrage la culcare urmând ca a doua zi să coborâm spre Cheia pe Valea Berii. Voi ne veți întreba de ce îi spune Valea Berii și veți afla o poveste amuzantă. În Cheia mica noastră aventură se încheie cu binemeritata bere a prieteniei.

Data încă nu o știm exact dar cel mai probabil va fi pe la sfârșitul lui iunie – începutul lui iulie. Urmăriți-ne pe blog sau pe Facebook(Tibi Neagu sau Andrei Popilian). Abia așteptăm să ne revedem! Pe curând!

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>