Invitatie in Poiana Narciselor

Cand? 28 mai.
Unde? Poiana Narciselor din Valea Rea, Muntii Baiului.
Este vorba de versantul muntelui Cumpatu care in aceasta perioada este plin de narcise. Impresii din tura de anul trecut gasiti aici. Anul acesta vom merge mai tarziu cu o saptamana dar tinand cont ca a fost un an mai friguros speram sa fie tocmai bine, daca nu ne ramane tura! Vom pleca din Sinaia, vom merge aproximativ 2h:30 pana in locul cu narcisele, la inceput pe un drum forestier iar apoi pe firul vaii – un drum foarte usor. Vom rade, vom glumi, vom spune glume si vom glumi. Din Poiana Narciselor in functie de vointa participantilor si starea vremii urcam pe Vf. Baiul Mare si apoi Busteni, ori ne intoarcem pe acelasi drum in Sinaia. Ne intoarcem in seara aceleasi zile. Plecarea si intoarcerea va fi cu trenul.

Lasati un comentariu sau contactati-ne pe Facebook!
Va asteptam!

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>