La multi munti, Domnule Dinu Mititeanu!

Dinu Mititeanu este sinonim cu dragostea fata de munte pentru multi dintre noi, cei care ne intoarcem duminica seara de la munte doar pentru a pleca din nou saptamana viitoare. Mi-e greu sa cred ca vreun indragostit de munte nu a auzit macar in treacat de numele “Dinu Mititeanu”, nu i-a rasfoit blogul in cautare de sfaturi sau de povesti de pe munte. Nu l-am cunoscut direct insa multe dintre opiniile si sfaturile sale mi-au modelat perceptia despre munte.

Din pacate articolul apare cu ceva intarziere, ar fi trebuit sa apara pe 7 aprilie. 7 aprilie este ziua in care Dl. Dinu Mititeanu s-a legat prima data in coarda, ziua in care dupa cum spune chiar el “a simtit ca alpinismul va fi o pasiune pe viata”. De atunci au trecut 43 de ani. Cu o mica intarziere ii uram si noi la multi munti, multe bucurii pe munte si sa ne delecteze in continuare cu imagini si relatari, asa cum ne-a obisnuit!

Ce mi s-a parut amuzant este faptul ca 7 aprilie 2010 a fost prima zi din stagiul de initiere in alpinism la care am participat. Frumoasa coincidenta! Mi-as dori sa am o cariera alpina la fel de lunga si plina de satisfactii ca a Dl. Mititeanu.

Un articol despre Dl. Dinu Mititeanu scris cu ocazia zilei de 7 aprilie gasiti aici:
http://www.ovidiublag.ro/2011/04/azi-dinu-mititeanu-implineste-43-de-ani-de-la-prima-legare-in-coarda/

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>