Padina Fest 3-7 august 2011

Prima data cand am auzit de Padina Fest am avut impresia ca e genul “Festivalul berii”, plin de betivani, cocalari si gratargii. Se pare ca m-am inselat rau de tot, dupa ce am auzit ca cei de la EcoXtrem sunt parteneri am zis sa ma documentez mai bine.

Iata ce am aflat. Este un festival in cadrul caruia veti avea ocazia sa incercati catararea, rapelul sau tiroliana. Nu-i asa ca va doreati demult sa faceti lucrul asta? :D

Vor fi demonstratii de prim ajutor, trasee pe munte si mai multe activitati gen adventure park. Vor fi concerte folk si rock.

Daca esti pasionat de fotografie se pare ca nu te vei plictisi. Daca esti incepator ai parte de workshopuri gratuite iar daca deja le ai cu manuitul aparatului poti participa la concursul de fotografie.

Si ca sa fie totul complet pe 7 august se organizeaza un maraton de ciclism. Cum suna? :)

Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor. Nu uitati sa cititi politica eco de pe site-ul festivalului inainte sa plecati catre Padina!

Va asteptam sa ne spuneti impresiile voastre de la Padina Fest!

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>