Semimaraton Intersport Brasov 2012

Am tot așteptat să-mi vină inspirația să scriu despre acest semimaraton până am constatat că nu îmi vine inspirația și nu prea știu ce să vă povestesc așa că o să las filmulețul de mai jos și cele două imagini să vă spună mai multe. Imaginile sunt luate de pe site-ul semimaratonului, dacă proprietarul lor este deranjat de faptul că au apărut aici să-mi semnaleze și se rezolvă :)

În imaginea asta zici că eram cai de curse :))

A fost un semimaraton ce mi-a prins extraordinar de bine ca antrenament pentru EcoMaraton Moieciu. Ajung mai greu să alerg pe munte iar competițille de trail running parcă mă îndeamnă să las alte planuri deoparte și să mă înscriu. Am ajuns la Brașov pe o vreme destul de mohorâtă și deja mă așteptam la o alergare prin ploaie și bălăceală prin noroaie. Alergare prin ploaie nu a fost deloc, ba chiar a ieșit soarele iar bălăceală prin noroaie a fost doar pe alocuri. Mi-a plăcut, îmi aduceam aminte de vremea când eram copil și mă jucam în noroi iar când veneam acasă mama își punea mâinile în cap. De altfel mama și-a pus mâinile în cap și acum când mi-a văzut adidașii cu care am alergat, deci nu s-au schimbat prea multe :)).

Am terminat în 2h:03, un timp la care sincer nu mă așteptam. Pe asfalt alerg mai greu 21km, nu știu ce s-a întâmplat cu mine aici – dar e de bine! Mi-a mai pierit entuziasmul când m-am uitat la clasament și am văzut că la categorie sunt printre ultimii. La open stau mai binicel, sunt pe locul 125 din 359.

Mai jos aveți filmulețul realizat de echipa Real Design:

Tibi Neagu

Am prins gustul muntelui la 15 ani... de atunci am adunat multe experiențe, ture, concursuri, zile și nopți pe munte. Am încercat multe sporturi montane, de la ski, ski de tură, la trail running și parapantă. Cel mai aproape de sufletul meu a rămas alergarea pe poteci. Când stau în București, 5 zile din 7, mă ocup de online marketing.

În social media mă puteți găsi pe Facebook și

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>