Toma Coconea

2 concurenți din 30 au reușit să termine probabil cea mai dură competiție sportivă din lume, X-Alps. Unul dintre ei este Toma Coconea. În două săptămâni a mers peste 1000 km și a zburat cu parapanta peste 800 km. Parcurge distanța de maraton aproape în fiecare zi și a traversat Alpii în două săptămâni. Toma Coconea este un supra-om, un erou. Dintre cei 20 de nominalizați, 5 vor pleca la anul la Jocurile Olimpice de la Londra. Având în vedere cele de mai sus, eu cred că nimeni nu e mai potrivit ca el. Dacă vreți să îl votați, puteți da un like aici.

Andrei Popilian

Povești despre munte înseamnă pentru mine plăcerea de a împărtăși cu ceilalți experiențele mele pe munte și bucuria de a-i duce și pe alții acolo unde eu mă simt atât de bine. Cu alte cuvinte, dacă vreți să mergeți la munte, dar prietenii voștri preferă să meargă la Snagov la un grătar sau dacă pur și simplu vreți să cunoașteți oameni cu care să vă simțiți bine într-o excursie faină, ați ajuns unde trebuie. Să ne vedem cu bine!

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>