Tură în Munții Baiului – 1 noiembrie!

Ce este fericirea? Dacă ne întrebi pe noi, rețeta e simplă: un rucsac în spate, o pereche de bocanci în picioare, un tren personal la 6 jumate dimineața cu bilet până în Sinaia haltă (prietenii știu de ce), o chitară, un apus de soare pe vârf de munte. Și încă nu am spus totul.

Așadar, toate astea se vor întâmpla sâmbăta viitoare, 1 noiembrie. Este o tradiție pe care am început-o în trei acum opt ani. De la an la an ni s-au alăturat tot mai mulți. Având în vedere și că n-am mai organizat de mult o tură (deși lumea ne-a tot întrebat), ne-am gândit să împărtășim experiența asta cu cât mai multă lume.

Treaba este simplă: ne vedem sâmbătă dimineața la 6 în gară, mergem până în Sinaia, urcăm pe Piscul Câinelui, parcurgem creasta până în vârful Baiu Mare, vedem apusul, coborâm la frontale pe Culmea Zamora până în Bușteni, de unde ne întoarcem în București cu ce mai prindem.

Image0286

Condițiile de participare sunt două: un minimum de condiție fizică și un maximum de chef și voie bună. Dacă le îndeplinești, ești mai mult decât binevenit. Desigur, poți să aduci orice prieten care se potrivește cu descrierea de mai sus.

Nu uitați: sâmbătă, 1 noiembrie, luna cade în cascade pe Culmea Zamora!

Evenimentul pe Facebook il gasiti aici: https://www.facebook.com/events/279930248884245/

P.S.: aceasta nu este o tură ca toate celelalte. Ca să te convingi, vino să vezi!

Credit foto: Elyx@

Andrei Popilian

Povești despre munte înseamnă pentru mine plăcerea de a împărtăși cu ceilalți experiențele mele pe munte și bucuria de a-i duce și pe alții acolo unde eu mă simt atât de bine. Cu alte cuvinte, dacă vreți să mergeți la munte, dar prietenii voștri preferă să meargă la Snagov la un grătar sau dacă pur și simplu vreți să cunoașteți oameni cu care să vă simțiți bine într-o excursie faină, ați ajuns unde trebuie. Să ne vedem cu bine!

Vrei sa primesti pe e-mail ultimele povesti, oferte si invitatii la munte?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>